Afgelopen maanden ben ik bezig geweest bij IGO-POST in Helmond om hun website te vernieuwen. Ik was door ze benaderd via Linked-In om hun team in de vakantie mee te versterken en dit met succes! Ik heb veel nieuwe contacten gemaakt en daarnaast ook nog eens mijn vormgeving vergroot. Ik heb voor ze een eigen iconen stijl ontworpen en hoe ze het zelf noemen hun USP’s vernieuwd en verbeterd. Dit was een hele nieuwe ervaring omdat het geen “klein” bedrijf is. Nee ze zitten gewoon in 13 verschillende landen waardoor mijn vormgeving ook nog eens flexibel moest blijven.

Daarnaast ben ik niet alleen bezig geweest met het online werk, maar ook met het offline werk. Waaronder een aantal interne opdrachten; bedrijfsfolders maken, infoboekjes. Maar ook voor de grote markt moest ik aan de slag. Ik heb bijvoorbeeld ook de kerstcatalogus gemaakt (en ja dat is heel raar om te doen in de zomer), en heb een aantal pagina’s en de cover ontworpen in de hoofdcatalogus (die dus ook verspreid wordt in 13 landen).

Hieronder ziet u verschillende opdrachten die ik de afgelopen 3 maanden heb gemaakt voor het bedrijf. Maar om het “live” te zien kun je natuurlijk ook even op de website kijken van igopost!